Vernita was JMZ'er voor haar moeder die dystrofie (2 keer been- amputatie) en zorgt nog soms. Ze is nu medewerker AH en een fervent bordspellenverzamelaar.

Eveliene Pas zorgt voor gezin, student SPH en staat op ’t podium als zangers & muzikant

Sabine van der Wal zorgt voor moeder met MS en Suikerziekte en is Buurtsportcoach bij BINT voor welzijn & ondersteuning

Remi van hoof was JMZ’er voor partner wegens ehlers danlos en is nu vrijwilliger bij jong actief en rapper en workshopdocent

Rinka van Ipenburg was JMZ’er wegens slechtziende moeder en is nu Jongeren Ambasseur, communicatie-medewerkster en beheerder van 2 gebouwen

Thuy-Van weet veel van andere culturelen en de rol van (mantel)zorg.

Ze is coördinator en contactpersoon van Vanzelfsprekend!? 

HET TEAM

EVELIENE

REMI

THUY-VAN

RINKA

SABINE

VERNITA

KERNPARTNERS

Wie zijn we?

PowerUp073 is een netwerkorganisatie die Bossche jongeren uitdaagt om het beste uit zichzelf te halen.

Vier jongerenwijkteams met jongerenwerkers, sportwerkers en JPP jeugdpreventiewerkers zetten zich in voor talentontwikkeling, jongerenparticipatie en individuele begeleiding in de gebieden Noord, Zuid-Oost, West en Rosmalen-Nuland-Vinkel in de gemeente ‘s-Hertogenbosch. We focussen ons niet alleen op jongeren maar ook op het versterken van de kracht van de ouders en de sociale omgeving.

Wat doen we?

Wij richten ons op jongeren tussen 12-23 jaar en stimuleren hen om de eigen kracht en kwaliteiten zo goed mogelijk te benutten. Onze PowerUp073 teams doen dit door jongerenparticipatie in te zetten als middel om zo bij te dragen aan de ontwikkeling van de talenten van jongeren en gedragsverandering te realiseren. Daarmee willen we risicogedrag onder jongeren voorkomen.

Als het om jongeren gaat, werken we vanuit de overtuiging: Jij bent je eigen held!

Contact

Postbus 1226
5200 BG ‘s-Hertogenbosch

E: info@powerup073.nl

 

Het Steunpunt Mantelzorg ondersteunt de mantelzorgers in Den Bosch. Zo zijn er spreekuren in de wijkpleinen, verschillende handige regelingen en bijeenkomsten. Vanzelfsprekend!? heeft direct contact met ‘mantelzorgconsulenten’ (voor praktische in & outs) die je ook persoonlijk kunnen begeleiden.
 

 

Steunpunt Mantelzorg & PowerUp073 zijn kernpartners van VANZELFSPREKEND!?

Dit betekent dat wij met hen samenwerken.

Steunpunt Mantelzorg 073 206 88 00 Mantelzorg@divers.nl

Bart van Velzen is kwartiermaker en oprichter van Vanzelfsprekend!? Hij vindt creativiteit, vernieuwing en het luisteren naar de doelgroep zelf belangrijk. Hij werkt graag aan social culturele projecten en zet daarbij zijn netwerk en zoekt daarbij altijd inspirende matches.