VANZELFSPREKEND VRIENDEN

Maak kennis met onze Vanzelfsprekend Vrienden! Vanzelfsprekend!? kan je in contact brengen met de organisatie die je wilt en de persoon die je moet hebben.

Welzijn Divers biedt advies, ondersteuning en faciliteiten aan bewoners die willen investeren in zichzelf én een betere sociale leefomgeving. Jongerenwerkers van Divers ondersteunen en begeleiden je waar nodig. Dit kan één op één of in de verschillende jon

Welzijn Divers biedt advies, ondersteuning en faciliteiten aan bewoners die willen investeren in zichzelf én een betere sociale leefomgeving. Jongerenwerkers van Divers ondersteunen en begeleiden je waar nodig. Dit kan één op één of in de verschillende jongerencentra in Den Bosch.
 

Humanitas is een landelijke vrijwilligersorganisatie; ze helpen mensen om op hun eigen kracht iets aan hun situatie te veranderen. Humanitas afdeling ’s-Hertogenbosch heeft speciale activiteiten die op jongeren gericht zijn: Coach4Youth, Mentormaatjes, JeugSupport. Ook is er Gevaarlijke Liefde: voorlichting over loverboys.

De Poort organiseert activiteiten vóór en dóór jongeren en is van mening dat alle jongeren op moeten kunnen groeien in een veilige omgeving, met voldoende mogelijkheden tot ontwikkeling om zo actief bij te kunnen dragen aan de maatschappij.
Wekelijkse activiteiten onder andere:

MAANDAG AVOND SPELLENAVOND, INLOOP, SPORTEN, HUISWERKBEGELEIDING en een MEIDENAVOND.
 

Vanuit het maatschappelijk werk ondersteunt Juvans mensen. Heb je het gevoel dat het niet goed met je gaat, omdat er problemen zijn op school of thuis? En je kunt hiervoor geen oplossing vinden, ook niet met steun van thuis, vrienden of docenten? Dan kan een maatschappelijk werker je helpen. Speciaal voor school zijn er schoolmaatschappelijk werkers.

 

Mensen met een beperking of chronische ziekte kunnen bij MEE terecht met vragen en problemen in elke levensfase en op alle belangrijke levensterreinen; van opvoeding en ontwikkeling en leren en werken tot samenleven en wonen of regelgeving en geldzaken. Handig dus als jij de broer of zus bent en meer wilt weten als JMZ’er.

Jong actief is een stichting voor jongeren. Jong actief streeft ernaar om jongeren de mogelijkheid, tijd en ruimte te geven om zich zelfredzaam te maken in de maatschappij. Jong actief erkent de zoektocht van jongeren naar een eigen identiteit, en ondersteunt hierbij door in te zetten op een brede ontwikkeling en beoogt de talenten van jongeren te ontdekken en verzilveren.

Kom je net uit een moeilijke periode? Ben je ziek of eenzaam of heb je gewoon dringend behoefte aan een arm of je heen? Buddyhulp is er voor jou! Het leven lacht zeker niet iedereen tegemoet, buddyhulp wil jou juist in zo’n periode bijstaan! Ze bieden je een luisterend oor, staan open voor een goed gesprek en gaan ook mee op pad als je dat wilt.