JMZ-er

Heb jij nu het gevoel dat jij jonge mantelzorger bent? Dan nodigen wij je uit om je bij ons aan te sluiten. Om ‘lid’ te worden van het platform. Dat kan via: facebook.com/groups/vanzelfsprekendjmz. Je komt dan direct met ons in contact en bent meteen op de hoogte van alle ins & outs. Wil je meteen iets voor anderen betekenen in een actievere rol? Mail dan naar info@vanzelfsprekendjmz.nl met als onderwerp: JMZ-expert. Bellen of appen kan ook naar: 06 47487549. Dan  nodigen wij je uit voor één van onze JMZ-expertmeetings.

Hoe dan ook: je bent altijd welkom!

STEUN ONS

Vanzelfsprekend!? is een onafhankelijk platform dat zich inzet voor jonge mantelzorgers om meer er- en herkenning te bereiken, hen te ondersteunen en waar nodig door te verwijzen. Met onze activiteiten en het ''Jij Bent Niet Vanzelfsprekend-pakket'' zetten we specifiek in op ontmoeting, ontspanning en ontlasting van jonge mantelzorgers. Bij dit alles zijn we afhankelijk van subsidies, fondsen en sponsoren. Als je ons vrijblijvend wilt ondersteunen neem dan contact op: thuy-van@vanzelfsprekendjmz.nl.
 

NL50RABO0336034121

VRIJWILLIGER

Als je zoiets hebt van: ‘Hé, wat een tof initiatief!’ en wil je iets bijdragen dan is dat mogelijk. Graag zelfs! Je kan dan vrijwilliger worden. Samen kijken we dan wat je wilt en bij je past. Mail dan naar: thuy-van@vanzelfsprekendjmz.nl of bel/app naar 06 47487549.

MVM