JMZ-er

Heb jij nu het gevoel dat jij jonge mantelzorger bent? Dan nodigen wij je uit om bij ons aan te sluiten om ‘lid’ te worden van het platform. Dat kan via: facebook.com/groups/vanzelfsprekendjmz. Je komt dan direct met ons in contact en bent meteen op de hoogte van alle ins & outs. Wil je meteen iets voor anderen betekenen in een actievere rol? Mail dan naar info@vanzelfsprekendjmz.nl met als onderwerp: JMZ-expert bel/app naar: 06-27319179. Dan wordt je uitgenodigd voor één van onze JMZ-expertmeetings. Hoe dan ook: je bent altijd welkom!

STEUN ONS

Vanzelfsprekend!? is een onafhankelijk platform dat zich inzet voor jongemantelzorgers om meer er- en herkenning te bereiken, hen te ondersteunen en waarnodig door te verwijzen. Met onze activiteiten en het Jij Bent Niet Vanzelfsprekend-pakket zetten specifiek we in op onmoeting, ontspanning en ontlasting van jonge mantelzorgers. Bij dit alles zijn we afhankelijk van subsidies, fondsen en sponsoren. Als je ons vrijblijvend wilt ondersteunen neem dan contact op: bart@vanzelfsprekendjmz.nl.
 

NL93RABO 0113 55-0 73

VRIJWILLIGER

Als je zoiets hebt van: ‘Hé,  wat een tof initiatief!’ en je wil iets bijdragen dan is dat mogelijk. Graag zelfs! Je kan dan vrijwilliger worden. Vanzelfsprekend!? brengt je dan onder bij Divers of Humanitas, zodat alles goed gereld wordt. Samen kijken we dan wat je wilt en bij je past. Mail dan naar: bart@vanzelfsprekendjmz.nl of bel/app naar 06-27319179.

MVM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now